Криминал | Южноукраинск, 28 Июля, 2018

Викрита «Маю право» схема збагачення за рахунок бюджету призвела до погроз южноукраїнському депутату

Свежие новости: Викрита «Маю право» схема збагачення за рахунок бюджету призвела до погроз южноукраїнському депутату

«Маю право» стало відомо, що після виходу публікації про недобросовісного бізнесмена Володимира Дюкарєва та його подільників Сергія Горностая і Оксани Зайцевої, депутату Южноукраїнської міської ради Еріку Григоряну надійшли погрози.

Так, 27 липня пізно ввечері через соцмережу Facebook від користувача Oleg Zaytsev Григорян отримав повідомлення наступного змісту: «Удали статью про Зайцеву. У тебя уборка впереди)».

Як з’ясувалося, Олег Зайцев є чоловіком вказаної у нашому матеріалі Оксани Зайцевої, яка причетна до схеми заволодіння бюджетними коштами разом з Володимиром Дюкарєвим і Сергієм Горностаєм.

Олег Зайцев

Депутат вважає, що цю погрозу було надіслано внаслідок того, що його хибно пов’язують з нашим виданням та приписують Григоряну приналежність до чужих площ посівів. Ерік Юрійович побоюється, що таким чином можуть постраждати непричетні до публікації люди.

За інформацією «Маю право» із власних джерел Григорян повідомив про злочин до кіберполіції.

Наше видання розцінює погрозу знищення майна як ще один доказ викритих схем. Будемо продовжувати і надалі інформувати наших читачів про зловживання та злочини, вчинені вказаними особами. Стежте за публікаціями.

Читайте також: Дикарский бизнес Дюкарева: как экс-депутат бесплатно пользуется городской землей

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости