Общество | Вознесенск, 10 Августа, 2017

Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян

Свежие новости: Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян

10 серпня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, на якому побувало 10 мешканців міста.

Жителі вулиць Володимирівської та Хлібозаводської скаржились на благоустрій їхніх вулиць, а саме – відсутність асфальтобетонного покриття та несвоєчасний вивіз сміття. Очільник міста озвучив перелік вулиць, які будуть відремонтовані до кінця цього року та пообіцяв вирішити питання зі сміттям, можливо, способом переведення вулиць на повідерний збір.

Мама загиблого учасника АТО звернулась до міського голови щодо пільг для сімей загиблих учасників антитерористичної операції та надання земельної ділянки в межах міста. Віталій Луков надав відповідні доручення Відділу містобудування та архітектури для пошуку вільної земельної ділянки.

Мешканка вулиці Крим-Кавказ звернулась за дозволом врізатись новою водопровідною трубою, яка була замінена у зв’язку з виходом з ладу, до центральної магістралі. В ході робіт може бути порушене бетонне покриття дороги. Зателефонувавши директору КП «Водопостачання м. Вознесенська» Олексію Вдовіченко очільник міста підписав дозвіл.

Переселенка із Макіївки, яка проживає із сином на території міста вже рік намагається знайти роботу. Віталій Луков зателефонував начальнику Управління освіти ВМР Світлані Кисільовій та дізнався про можливі вільні вакансії викладача фізичного виховання. Жінку повідомлять щойно звільниться потрібна вакансія.

Також по 2 скарги стосувалися перевезення у міському транспорті та недобросусідських відносин.

Усі звернення громадян були зафіксовані у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Источник:  voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты