Общество | Вознесенск, 2 Февраля, 2018

Віталій Луков відвідав урочистості з нагоди відкриття гуртка картингу

Свежие новости: Віталій Луков відвідав урочистості з нагоди відкриття гуртка картингу

Саме завдяки ініціативи Віталія Лукова та його заступників мрія багатьох діточок, що бажають стати спортсменами з автоспорту, почала втілюватися в життя.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Готував захід Центр дитячо-юнацької творчості (керівник Рощина Н. О.) за активної участі керівника гуртка, майстра спорту, ветерана педагогічної праці, одного із членів мотобольного клубу «Восход» Сосновського І.О. Гостям було запропоновано до перегляду фільм про історію картингового спорту міста Вознесенська та перспективи його розвитку. Після цього очільник міста поспілкувався з дітьми та поділився своїми думками щодо подальшого розвитку гуртка та його участі в змаганнях. Адже саме участь в змаганнях додає дітям ентузіазму і бажання досягати більших висот.

Також в будівлі знайшлось місце для музею мотоспорту, який вже налічує солідну кількість експонатів. Пізніше його планується перенести в місце, більше пристосоване для таких цілей.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости