Политика | 19 Августа, 2017

Восени слід чекати альянсу Тимошенко й Авакова

Свежие новости: Восени слід чекати альянсу Тимошенко й Авакова

Восени українська спільнота може побачити на політичній арені новий союз лідерки партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко та міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Таку думку висловив політолог Микола Давидюк на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, ходять чутки, що до такої співпраці їх підштовхують конкуренція «Батьківщини» з «Блоком Петра Порошенка» та бажання Президента України Петра Порошенка звільнити Арсена Авакова.

«Опозиція планує масштабну акцію на середину вересня, уже наче погоджені (до участі) БЮТ, "Рух Нових сил Михайла Саакашвілі" та партія Наливайченка (голова Служби безпеки України та партії «Наша Україна». – Ред.). Гриценко (Лідер партії «Громадянська позиція». — Ред.) теж хотів на тусовку опозиції, але всі його ігнорять через командний деструктив», — уточнює Давидюк.

Тим часом Кабінет Міністрів України обіцяє не підіймати тарифи і будувати дороги. Але, за прогнозами політолога, це не вбереже його від відставки кількох міністрів уже на початку осені.

Насалик (міністр енергетики та вугільної промисловості України. — Ред.) — пробачив борг Димінському (депутат, президент ФК «Карпати». — Ред.), бо в декларації таких позик не було, значить, і боргу не було», — жартома пише Давидюк.

Також, за його словами, Саакашвілі анонсував «велике повернення» 10 вересня, щоправда, не зрозуміло — чи це дійсно так, чи він просто грає на нервах одній відомій людині.

 

Источник: agropolit.com

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты