Политика | Вознесенск, 1 Июня, 2017

Вознесенці звертаються до міського голови для вирішення актуальних та особистих проблем

Свежие новости: Вознесенці звертаються до міського голови для вирішення актуальних та особистих проблем

1 червня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, який відвідало 11 вознесенців із 13 попередньо зареєстрованих.

Серед актуальних питань були: житлові, соціально-побутові, житлово-комунальні та питання працевлаштування у Вознесенську.

Керівник Вознесенської дитячої юнацької козацької морської школи «Сокіл» звернувся з проблемою розміщення інвентарю для гуртка. Міський голова запросив його на наступну сесію Вознесенської міської ради, де у питаннях «Різне» можна буде звернутися до депутатів міської ради про виділення залізного вагончика чи кунгу.

Мешканка провулку Дельвіга скаржилась на нових сусідів, які розпочали будівництво та викидають землю і будівельне сміття на проїжджу частину. Очільник міста розпорядився, щоб до громадянки навідалась комісія на чолі з головним архітектором міста, яка здійснить обстеження та підкаже, як залагодити конфлікт сусідів.

Вознесенці, які стоять у черзі на житло вже багато років скаржаться, що черга ніяк не зрушиться з місця. Тому вимагають від міської влади матеріальної допомоги для поліпшення своїх житлових умов, а саме – здійснення прибудови до свого будинку. Віталій Луков намагався пояснити, що перед ними в черзі стоїть дуже велика кількість людей, яким також потрібно житло і допомогти всім одночасно міська влада, на жаль, не в змозі. А вести приватне будівництво за кошти міського бюджету немає законних підстав.

Мешканка вулиці Соборності прийшла з проханням дозволити відгородитися парканом від тротуарної доріжки, оскільки нічні хулігани, які ходять попід будинком, б’ють вікна. Очільник міста подякував за повідомлення та пообіцяв відремонтувати доріжку, якою ходить велика кількість вознесенців до дитячого садка та ФОК «Водограй», для того, аби мешканці могли встановити там огорожу.

Громадянин, який проживає по вулиці Шмідта просив спиляти під корінь величезне дерево біля його будинку, адже під час великих поривів вітру воно становить загрозу для перехожих.

Усі звернення громадян були зафіксовані в картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфону: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости