Общество | Вознесенск, 26 Февраля, 2018

Вознесенськ. Питання та відповіді про запис до сімейного лікаря

Свежие новости: Вознесенськ. Питання та відповіді про запис до сімейного лікаря

Заклади охорони здоров’я міста Вознесенська на теперішній час  запроваджують в свою роботу систему «Поліклініка без черг». Система враховує графік роботи лікарів та надає можливість записатись на прийом до лікаря на веб-сайті або звернувшись до реєстратора амбулаторії, який теж користується системою «Поліклініка без черг».

При використанні нового обладнання або системи у людей завжди виникають проблеми, тому є доцільною практична допомога у  вигляді питань та відповідей.

Що таке резервний час і для чого він потрібний у роботі сімейного лікаря?

Як відомо, система «Поліклініка без черг» враховує графік роботи лікарів, і плановий запис пацієнтів на прийом проводиться на визначений час та день. Резервний же час складає  20 – 30 хвилин на день для прийому гострих хворих, де потрібен прийом хворого у той же день або надання невідкладної допомоги. У такому разі хворий повідомляє реєстратору про свій стан, і його приймають в день звернення по допомогу в резервний час.

Як записатись до сімейного лікаря?

Записатись до лікаря можна:

  • не виходячи з дому, через веб – сайт «Поліклініка без черг» (технічна підтримка по телефону 0667028042);
  • звернувшись до реєстратора амбулаторії, яка теж користується системою «Поліклініка без черг».

Запис до лікаря через реєстратора.

Розглянемо випадок, якщо у пацієнта немає мобільного телефону.

Записати на прийом до сімейного лікаря можна як себе, так і членів своєї сім’ї або особисто в реєстратурі або за стаціонарним телефоном. Якщо склалась така ситуація, що окрім сусідів або знайомих нікому записати, то вони мають знати Ваші повні дані  - прізвище, ім’я , по – батькові, дату народження ( число, місяць, рік), правильна адреса місця проживання.

Амбулаторія №1 (вул. Короленка,5) тел. 4-10-53

Амбулаторія №2 (вул. 228 стрілецької дивізії, 26) тел. 4-32-47

Амбулаторія №3 (вул. Київська,2018) тел. 5-74-02

Загубили телефон або змінили СІМ – карту.

Нагадуємо, що членів однієї родини (до 5 осіб)можна записати на один телефон. Якщо телефон загублений, або потрібна зміна СІМ – карти з інших причин, функцію зміни телефону може виконати реєстратор в особистій присутності або пацієнт повідомляє по міському телефону необхідні дані.

Сектор з питань охорони здоров'я УСЗН ВМР

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты