Общество | Вознесенск, 12 Сентября, 2017

Вознесенськ. Попередження населенню про дотримання правил благоустрою, чистоти і порядку

Свежие новости: Вознесенськ. Попередження населенню про дотримання правил благоустрою, чистоти і порядку

У місті проводяться спільні патрулювання працівниками Управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради, представниками поліції та громадських організацій з метою запобігання спалювання рослинності та створення сміттєзвалищ на контейнерних майданчиках.

В результаті патрулювання на території міста виявлено згарища від спалювання відходів, складовані та підготовлені до спалювання купи відходів та залишки сухої рослинності. За фактами таких незаконних дій громадянам міста були оголошені попередження, а на громадян, які порушили «Правила благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Вознесенську» були складені протоколи згідно Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» та притягнуто до відповідальності.

Спалювання сухої трави стало для наших громадян настільки звичним, що практично не звертається увага на те, якої шкоди ці дії завдають довкіллю, життю та здоров’ю людей.

Звертаємось до всіх мешканців міста! Не порушуйте загальнодержавні норми та правила!

Управління ЖКГ та КБ

Вознесенської міської ради

 

Источник:  voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты