Общество | Вознесенск, 12 Июля, 2017

Вознесенськ. Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Свежие новости: Вознесенськ. Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відділом містобудування та архітектури Вознесенської міської ради підготовлено проект регуляторного акту - рішення Виконавчого комітету Вознесенської міської ради «Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території  м. Вознесенська».Основною метою даного регулювання є виконання положень статті 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктів 1.5., 1.6., 2.4. Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21 жовтня 2011 року № 244, забезпечення з  урахуванням вимог будівельних, санітарно-гігієнічних норм, а також існуючих містобудівних обмежень, вимог щодо охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання територій, охорони історико-культурної спадщини, земельно-господарського устрою під час розташування тимчасових споруд на території міста Вознесенська, а також встановлення зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд.

Відділ містобудування та архітектури Вознесенської міської ради є розробником вище зазначеного регуляторного акту та буде приймати протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акта зауваження та пропозиції до нього.

Зауваження та пропозиції до регуляторного акта просимо надавати в паперовому  або в електронному вигляді, за адресою: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Соборності, 41 (ІІ поверх), або на електрону адресу: [email protected].

Крім того повідомляємо, що в наступному номері газети «Новини Вознесенська: день за днем»  та на інформаційному інтернет-порталі міста Вознесенська voz.gov.ua буде надрукований проект регуляторного акту - рішення Виконавчого комітету Вознесенської міської ради «Про затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та їх архітектурних типів на території                               м. Вознесенська»і відповідний аналіз регуляторного впливу.

Відділ містобудування та архітектури    Вознесенської міської ради

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости