Политика | Вознесенск, 12 Октября, 2017

Вознесенськ. Відбулось засідання з стратегічного планування розвитку майбутньої громади

Свежие новости: Вознесенськ. Відбулось засідання з стратегічного планування розвитку майбутньої громади

11 жовтня,  під головуванням секретаря Вознесенської міської ради Лариси Торжинської, відбулось перше засідання робочої групи із стратегічного  планування економічного розвитку Вознесенської об’єднаної територіальної громади.

Місто Вознесенськ має власний стратегічний план розвитку міста до 2020 року. Оскільки, наше місто бере участь у 2 проектах з економічного розвитку: «Мери за економічне зростання» та «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», мають бути напрацювання щодо стратегії розвитку майбутньої об’єднаної громади.

Участь у засіданні взяли члени робочої групи, а саме: керуючий справами Виконавчого комітету Наталія Сербенюк, голова постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та зв’язків з громадськістю Юрій Кондратєнков, члени виконавчого комітету Валерій Бундюк та Сергій Аверков, керівники управлінь та відділів Вознесенської міської ради та Виконавчого комітету, а також представники Новогригорівської сільської ради.

Під час обговорення SWOТ-аналізу свої пропозиції щодо розробки стратегічного плану економічного розвитку внесли члени робочої групи Валерій Бундюк, Сергій Аверков, Олександр Заїка, Юрій Кондратєнков, Валентина Москаленко, Лейла Чорна та Лариса Торжинська. Сергій Аверков як голова ГО «Агенство економічного розвитку» поділився досвідом своєї організації щодо створення стратегічного плану та запропонував змінити підхід до планування стратегії економічного розвитку майбутньої об’єднаної громади, розпочавши її з аналізу об’єктивних і суб’єктивних чинників та збору статистичних даних.

Волонтер Корпусу Миру Девід Камачо, який був присутній на засіданні як представник громадської організації, запропонував провести міні-треніг з даного питання для членів робочої групи. На завершення засідання членами робочої групи було вирішено підтримати пропозицію Девіда Камачо та взяти участь у міні-тренінгу з планування стратегії розвитку та розробки стратегічних планів, який відбудеться 13 жовтня 2017 року на базі ГО «Агенство економічного розвитку».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости