Общество | Вознесенск, 30 Мая, 2017

Вознесенськ відвідав Олексій Савченко та делегація високопосадовців з області

Свежие новости: Вознесенськ відвідав Олексій Савченко та делегація високопосадовців з області

27 травня в рамках святкування 222-ї річниці міста, Вознесенськ відвідали: голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко, його заступники Віталій Кіндратів та Валентин Гайдаржи, перший заступник Миколаївської обласної ради Іван Кухта, інші посадовці обласної ради та обласної державної адміністрації й голова Всеукраїнського руху «Жінки за зміни» Інна Силантьєва.

Знайомство почесних гостей з містом розпочалось з міського мототреку, де в рамках Чемпіонату України проходив матч з мотоболу. Олексій Савченко привітав вознесенців зі святом та зазначив, що місто з такою назвою як Вознесенськ, має тільки процвітати та прославляти Миколаївську область.

Наступним пунктом став спортивний комплекс «Возко», у якому проходили показові виступи з бойових мистецтв. Очільник області та міський голова привітали спортсменів та подякували тренерам, батькам за небайдужість до власних дітей. Також, користуючись нагодою та власним спортивним досвідом, Олексій Савченко підтримав спортсменів та дав їх слушні поради.

Посадовці відвідали КУ «Вознесенська центральна районна лікарня», зокрема нове акушерсько-гінекологічне відділення, в якому завершуються ремонтні роботи. Олексій Савченко відзначив, що саме в таких комфортних умовах, які створюються нині, мають з’являтися на світ маленькі українці та українки, майбутнє нашої держави. Також голова облдержадміністрації відвідав КУ «Вознесенський міський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Після спілкування з адміністрацією лікарняних установ та медперсоналом делегація з області прибула на святковий концерт, який проходив на міському стадіоні. Голова обласної державної адміністрації виступив перед вознесенцями та гостями міста, привітав з Днем народження та відзначив, що місто успішно реалізує державні соціальні програми, такі як - «Доступні ліки», «Безпечне місто» та інші.

Свої вітання вознесенцям адресували перший заступник Миколаївської обласної ради Іван Кухта та інші обласні посадовці.

Олексій Савченко нагородив грамотами Миколаївської обласної державної адміністрації за вагомий внесок в розвиток міста, розумні ініціативи, активну громадську позицію: міського голову Віталія Лукова, головного лікаря КУ «Вознесенська центральна районна лікарня» Володимира Красьоху, приватних підприємців та волонтерів Володимира Вестю та Володимира Пташника.

Грамотою Миколаївської обласної ради за вагомий внесок у розвиток соціальної сфери міста, активну життєву та громадську позицію було нагороджено заступника міського голови з питань виконавчих органів ради Наталію Сербенюк та приватного підприємця Євгена Величка. Почесні грамоти вручив перший заступник Миколаївської обласної ради Іван Кухта.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости