Общество | Вознесенск, 1 Августа, 2017

Вознесенськ. Зустріч з підприємцями щодо роботи та благоустрою авторинку

Свежие новости: Вознесенськ. Зустріч з підприємцями щодо роботи та благоустрою авторинку

31 липня у малій залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради відбулась чергова зустріч з суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на території авторинку під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрія Сметани.

Обговорення почалось з найболючішої теми – підвищення тарифу за одне торгове місце. Начальник Управління комунальної власності ВМР Вікторія Міняйло запевнила, що тариф базується на двох показниках, а саме – заробітна плата та вартість електроенергії. Оскільки, ці показники зросли, то і тариф відповідно також зростає. Прийнятий новий тариф 7.63 грн за одне торгове місце (2м2) є економічно обґрунтованим і вже вступив в дію. В свою чергу, підприємці оголосили, що будуть оскаржувати його у судовому порядку.

В порядку денному також були питання, які стосувалися роботи та благоустрою авторинку: встановлення дренажної системи, заміна ламп в ліхтарях зовнішнього освітлення, реконструкція туалетів, зміна розкладу роботи охорони. Частину питань успішно вирішено, інші – занесені до протокольних доручень.

Наостанок, підприємці погодились підписати додаткову угоду терміном на 2 місяці з балансоутримувачем авторинку КП «Регспод», згідно якій вони платитимуть за оренду торгового місця по новоприйнятому тарифу.

Наступну зустріч з представниками авторинку заплановано на 11 серпня о 15.00.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник: http://voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости