Культура | Вознесенск, 6 Июня, 2017

Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ст. №8 у проекті «GoCamp»

Свежие новости: Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ст. №8 у проекті «GoCamp»

Участь у таборах GoCamp, що були ініційовані GoGlobal спільно з Міністерством освіти та науки в Україні у рамках Року англійської мови в Україні, – це новий цікавий спосіб вивчення мови, завдяки якому діти перебувають у багатокультурному середовищі, навчаються працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. Мета GoCamp - виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур і досвіду.

Зважаючи на ці пріоритети, 29 травня 2017 р. розпочав свою роботу англомовний табір Вознесенської ЗОШ №8 «DREAMCAMP». Обравши напрямок спорт та здоров’я, ми успішно увійшли у Всеукраїнський проект «GоСamp», за умовами якого у таборі працює волонтер. Усі учасники табору були раді познайомитися з Басіром Мохамаді, молодим та енергійним хлопцем із Афганістану. Басір навчався у Лондонській Школі Бізнесу, здобув освіту в університеті Афганістану за фахом «Міжнародні відносини та дипломатія», займався боксом і плаванням, багато подорожував Європою. Працює в організації, яка забезпечує освіту для жінок в Афганістані, а зараз навчає наших дітей спілкуватися англійською мовою.

Ми активно проводимо час разом, подорожуємо, створюємо і захищаємо проекти. Родзинка “DREAM CAMP” – «живе» спілкування англійською. При цьому для нас важливо не просто навчати англійської мови. Ми прагнемо спонукати молодь бути активнішою, ставати лідерами думок у нашому місті, бути відкритими до отримання нових знань, життєвого досвіду.

Позитивні емоції, незабутні враження, нові друзі, нові можливості, новий поштовх до вивчення англійської мови – все це і не тільки у таборі «DREAMCAMP».

Бусаргін М.С., Лісоченко І.В.,

учителі англійської мови Вознесенської ЗОШ №8,

керівники табору «DREAM CAMP»

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты