Общество | Вознесенск, 18 Декабря, 2018

Вознесенські школярі кілька годин провели у відділі поліції – на ексукрсії

Свежие новости: Вознесенські школярі кілька годин провели у відділі поліції – на ексукрсії

Екскурс поліцейським підрозділом, гостями якого стали учні 6-9-х класів Вознесенської загальноосвітньої школи № 2, організували і провели співробітники ювенальної превенції та сектору реагування патрульної поліції.   

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Знайомство з Вознесенським відділом поліції розпочалось з чергової частини. Учні дізнались про роботу оперативного чергового, порядок прийому та реєстрації заяв та повідомлень від громадян, алгоритм дій слідчо-оперативної групи під час виїзду на місце події.

Після чого гостей запросили до актової зали, де на них очікувала цікава та пізнавальна зустріч з представниками різних служб поліцейського підрозділу, які  ознайомили школярів зі своєю щоденною роботою, умовами проходження служби та завданнями, що стоять перед органами поліції.

Співробітники сектору ювенальної превенції розповіли присутнім про роботу з неповнолітніми, характерні для юних громадян правопорушення та з якого віку вони можуть бути притягнені до кримінальної відповідальності.

Окремо зупинились на темі неприпустимості фактів насильства та жорстокості по відношенню один до одного. Надали рекомендації як не стати жертвою насильства, як запобігати і вирішувати конфлікти, не порушуючи при цьому честь і гідність кожного залученого у цей конфлікт, повідомили контактну інформацію, куди слід звертатись у разі порушення прав.

У свою чергу інспектори сектору реагування патрульної поліції розповіли підліткам про те, як необхідно себе поводити на проїжджій частині, до яких наслідків може призвести нехтування Правилами дорожнього руху, наголосили на необхідності використання на одязі світловідбиваючих елементів під час пересування вулицями у темну пору доби.

А враховуючи те, що у дітей невдовзі розпочнуться зимові канікули, поліцейські нагадали їм правила особистої безпеки та побажали весело провести новорічні та різдвяні свята, добре відпочити, щоб із новими силами приступити до навчання.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты