Общество | Вознесенск, 20 Июня, 2018

Вознесенський міський голова Віталій Луков звернувся до громади щодо проведення заходів із забезпечення безпеки руху

Свежие новости: Вознесенський міський голова Віталій Луков звернувся до громади щодо проведення заходів із забезпечення безпеки руху

Вознесенський міський голова Віталій Луков звернувся до громади щодо проведення заходів із забезпечення безпеки руху. Про це повідомляє офіційний сайт міста.

В продовження розмови про дороги доводжу до відома громади інформацію щодо проведення заходів із забезпечення безпеки руху. У квітні 2017 року ФОП Загреба В.С. на замовлення Вознесенської міської ради було проведено комплексне дослідження безпеки руху в нашому місті. Вознесенськ - одне з небагатьох міст України, яке може «похвалитися» подібного роду аналізом. Проектною організацію було зроблено швидкісний аналіз та аналіз дорожньо-транспортних пригод по всьому місту, тож завдяки цьому маємо професійні технічні умови, виготовлені ліцензованою компанією.

Наразі ведуться перемовини зі Службою автомобільних доріг у Миколаївській області щодо спільної роботи в реалізації рекомендацій для забезпечення безпечного пересування по місту, враховуючи останні європейські стандарти. Планується виділення коштів з міського бюджету на виготовлення проектної документації, яка, скоріш за все, коштуватиме не одну сотню тисяч гривень. В проект будуть включені європейські норми та стандарти, котрі природнім чином спонукають водія до зменшення швидкості та дотримання правил дорожнього руху, наприклад такі як – круговий рух на перехрестях, спеціальна дорожня розмітка, «острівки безпеки» тощо.

Але наголошую на тому, що роботи щодо капітального ремонту доріг, включаючи рекомендовані іноземні практики для дотримання безпеки дорожнього руху, які надала вищевказана проектна організація, місто зможе розпочати тільки після заміни колектору! Можливо, хтось скаже, що для міста немає значення, коли завершаться роботи по колектору, адже ремонт вулиці Київської має здійснити Служба автомобільних доріг в Миколаївській області. Насправді це не так, бо під час ремонту колектору будуть задіяні, в якості об’їзних, багато вулиць міста, за які несе відповідальність міська влада. Тому було б нерозумно зараз виконувати капітальний ремонт доріг, а потім розривати їх, проводячи заміну колектору або розбивати великовантажними машинами під час об’їзду.

З урахуванням цього фактору прошу батьків провести профілактичні бесіди з дітьми щодо дотримання ними Правил дорожнього руху. Та й дорослим треба не забувати про безпеку на дорогах, адже коли через ДТП калічаться та гинуть люди, вже неважливо, хто винуватець пригоди. Маю надію, що громада зможе реалізувати технічні умови фахівців, завдяки чому дорожній рух в місті стане безпечним.

Міський голова Віталій Луков

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты