Культура | Южноукраинск, 2 Ноября, 2017

Южноукраїнськ. Команда «Совенята» на хакатоні «RoboSUMO»

Свежие новости: Южноукраїнськ. Команда «Совенята» на хакатоні «RoboSUMO»

1 листопада учасники факультативу з робототехніки Южноукраїнської гімназії №1 на чолі зі своїми керівниками Патранюк Іриною Петрівною та Єлізаровою Веронікою Геннадіївною брали участь в освітньому семінарі – хакатоні «RoboSUMO». Хакато́н (англ. hackathon, від hack (див. хакер) та marathon — марафон) — захід, під час якого різні спеціалісти в галузі розробки програмного забезпечення інтенсивно і згуртовано разом працюють над розв'язанням якоїсь проблеми, або створенням нового додатку чи сервісу.

До участі долучилися 20 команд школярів та студентів навчальних закладів України. Захід проходив у Кіровоградській льотній академії Національного авіаційного університету (м.Кропивницький). Для дітей проведено майстер – класи з основ конструювання роботів – сумоїстів з використанням конструктора LEGO Mindstorms EV3. Ознайомлено з різними Всесвітніми видами змагань з робототехніки. Керівники отримали досвід щодо організації та проведення інноваційної форми роботи з дітьми. Команда «Совенята» у складі: Шаповал Дарії, Заболотнього Дениса, Патранюка Костянтина, Овчіннікова Дениса, Крилєва Владислава  самостійно майструвала та програмувала робота, якого представляли на ринзі.

Дякуємо управлінню освіти Южноукраїнської міської ради та депутатському корпусу за підтримку нашого закладу щодо впровадження новітніх технологій навчання в освітній процес. Для дітей і педагогів – це можливість поспілкуватися, обмінятися досвідом у сфері робототехніки.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты