Общество | Южноукраинск, 25 Мая, 2018

Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет вітають зі святом останнього дзвоника!

Свежие новости: Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет вітають зі святом останнього дзвоника!

Про це повідомляється на офіційному  сайті м. Южноукраїнська.

Від імені  Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з чудовим святом останнього дзвоника!

Нашим юним друзям - школярам  бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу. Ми твердо віримо, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і вчителі, і Вітчизна покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим наставникам та рідним людям, які вкладали у вас любов, доброту та щирість  своїх гарячих сердець.

Бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави, адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України.                               

Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

З повагою
Міський голова    

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости