Политика | Южноукраинск, 21 Марта, 2018

Южноукраїнські депутати міняють голів постійних комісій

Свежие новости: Южноукраїнські депутати міняють голів постійних комісій Южноукраїнські депутати міняють голів постійних комісій

Завтра, 22 березня 2018 року, повинна відбутися чергова сесія Южноукраїнської міської ради. Одним з питань, які планується розглянути  - припинення повноважень голів  трьох депутатських комісій. Мова йде про  бюджетну комісію, яку очолює депутат Узунов В., земельну комісію,  головою якої є Палій О., та комісію по законності, на якій головує депутат Бабич В.

Розробником проекту рішення є депутат Квасневський Є., на думку якого, дані голови постійних комісій не справляються зі своїми обов’язками. Про своє бажання виконувати обов’язки голови земельної комісії та комісії по законності повідомили депутати Снітков С. та Рибакова Л. Вони подали про це відповідні заяви до міської ради.

Як вбачається з проекту кандидата на заміщення посади голови бюджетної комісії на даний час немає. Пропозиції щодо цього можуть бути внесені  і в самій сесійній залі. В разі припинення повноважень Узунова В. як голови комісії та відсутності пропозицій про обрання нового голови, головувати на засіданнях комісії буде секретар комісії, обов’язки якого на сьогоднішній день виконує Курдасов О.

Читайте также: Секретаря Южноукраїнської міської ради звільнять з посади через недовіру

Южноукраїнські депутати витрачають кошти з бюджету на себе і своїх колег

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости