Политика | Южноукраинск, 1 Февраля, 2018

Южноукраїнські депутати перевірять витрачання бюджету на ремонт в одній із шкіл міста

Свежие новости: Южноукраїнські депутати перевірять витрачання бюджету на ремонт в одній із шкіл міста Южноукраїнські депутати перевірять витрачання бюджету на ремонт в одній із шкіл міста

На офіційному сайті Южноукраїнської міської ради 31 січня було розміщено прийняте на останній сесії рішення про створення тимчасової комісії з перевірки витрачання бюджетних коштів.

Видання «Маю право» повідомляло, що 25 січня 2018 року відбулася позачергова сесія міської ради, де було прийнято низку рішень. 

Зокрема, депутати вирішили перевірити якість проведення ремонтних робіт в Южноукраїнській школі №1. На встановлення нових металопластикових вікон та кабінок в санвузлах цієї школи було виділено кошти з бюджету міста. Та після проведення робіт почали надходити скарги щодо якості склопакетів та самих робіт з їх встановлення.

Депутати вирішили перевірити, як проведено капітальний ремонт.

 

Головою комісії визначено депутата Толкача А.

До складу комісії включено депутатів Горностая С., Журбу С., Захарову О., Квасневського Є., Козявкіна А., Носана М., Черьомухіну Н., Ярошенко С., які повинні протягом місяця надати свій попередній звіт щодо перевірки та роботи комісії.

Депутати відмовилися включати до складу комісії своїх колег - Бабича В. та Узунова В., які є головами профільних комісій з законності та бюджетної комісії відповідно.

Ця тимчасова контрольна комісія буде працювати протягом трьох місяців та може залучати до своєї роботи відповідних спеціалістів.

Про результати роботи комісії сайт «Маю право» повідомить своїх читачів.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости