Экономика | Южноукраинск, 19 Июля, 2018

Южноукраїнських роботодавців запрошують до анкетування щодо потреб ринку праці

Свежие новости: Южноукраїнських роботодавців запрошують до анкетування щодо потреб ринку праці

Державною службою зайнятості запроваджено анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік.

Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» у розділі «Опитування».

Проведення поглибленого вивчення перспектив розвитку місцевого ринку праці на підставі даних роботодавців надасть можливість спрогнозувати локальний ринок праці, скласти перспективну потребу в працівниках у професійному розрізі.

Сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в Южноукраїнській міській філії Миколаївського обласного центру зайнятості  логіни та паролі для входу в персональний кабінет. Результати анкетування оброблятимуться фахівцями  Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та будуть використані при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік.

Запрошуємо всіх роботодавців міста долучитися до анкетування.

Додатково: «Електронний кабінет роботодавця» - це сервіс з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.

У «Електронному кабінеті» роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень службою зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме. В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», в т.ч і уточнювальних, в онлайн режимі до державної служби зайнятості та подальшим завантаженням в базу даних.

За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповненні анкети звертайтеся до Южноукраїнської міської філії Миколаївського обласного центру зайнятості.

Останні новини Южноукраїнська диться тут.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты