Общество | Южноукраинск, 6 Сентября, 2018

ЮУАЕС готується до роботи в осінньо-зимовий період

Свежие новости: ЮУАЕС готується до роботи в осінньо-зимовий період

На об'єктах Южно-Українського енергокомплексу триває підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 рр. У її рамках розроблено детальний графік заходів, реалізація яких дозволить забезпечити надійне функціонування підприємства в умовах зимових морозів.

Переліком організаційно-технічних заходів з підготовки ВП ЮУАЕС до роботи в період зимового максимуму несення навантаження та забезпечення електричною і тепловою енергією в осінньо-зимовий період передбачено 72 пункти на загальну суму 891,475 тис. грн. Виконується підготовка технологічного та електротехнічного обладнання, внутрішніх систем опалення, тепло- і водопостачання. Детальному огляду та ремонту піддаються системи вентиляції, освітлення, підземних комунікацій і засобів пожежогасіння. Крім того реалізуються заходи з утеплення, засклення, відновлення покрівлі будівель, забезпечення матеріально-технічними ресурсами та ін. Весь персонал ВП ЮУАЕС, який забезпечує виробничі процеси, проходить відповідну підготовку з питань технічної експлуатації об'єктів в умовах холодів.

Станом на 5 вересня вже виконано 32 роботи, що становить 44,4% від загального переліку.

«Усі пункти виконуються в зазначені терміни. Основний обсяг робіт планується завершити до жовтня. Їх якість перевірить комісія профільної дирекції НАЕК «Енергоатом», - коментує хід робіт заступник начальника виробничо-технічної служби Сергій Харічев.

Надійність роботи об'єктів Южно-Українського енергокомплексу в зимовий період важлива й для його міста-супутника, оскільки подача тепла та води в Южноукраїнськ також забезпечується ЮУАЕС. У зв'язку з цим серйозну увагу приділено підготовці обладнання і мереж атомної станції, задіяних у цьому процесі.

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости