Политика | Южноукраинск, 19 Мая, 2018

Засідання комісії щодо призначення житлових субсидій та державної соціальної допомоги

Свежие новости: Засідання комісії  щодо призначення житлових субсидій та державної соціальної допомоги

18 березня 2018 року в приміщенні департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії для розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню житлових субсидій та державної соціальної допомоги під головуванням заступника директора департаменту Лариси Заболотної.

Заступник директора департаменту повідомила,  що на розгляд комісії надійшло 3 заяви з питань призначення житлової субсидії.  Основна причина розгляду справ на комісії –  нарахування житлової субсидії виходячи з кількості зареєстрованих у житловому приміщенні осіб (осіб, які фактично проживають), яким нараховується плата за житлово-комунальні послуги. Опрацювавши заяви громадян та врахувавши надані організаціями довідки та акти надавачів послуг, прийнято рішення про призначення  субсидії 3 громадянам, які звернулися та припинено виплату субсидії у зв’язку зі зміною у  складі сім’ї - 15 особам.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости