Криминал | Николаев, 27 Января, 2018

Заступник прокурора області провів прийом засуджених у Миколаївському СІЗО

Свежие новости: Заступник прокурора області провів прийом засуджених у Миколаївському СІЗО Заступник прокурора області провів прийом засуджених у Миколаївському СІЗО

За дорученням прокурора області Тараса Дунаса працівниками регіональної прокуратури систематично проводяться комплексні перевірки у всіх установах виконання покарань області та здійснюються особисті прийоми в’язнів.

Зокрема, 25 січня цього року, заступник прокурора області Анатолій Жмура, у ході перевірки, провів особистий прийом засуджених, які перебувають у Миколаївському слідчому ізоляторі.

Повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Питання, які турбували громадян, стосувалися порядку оскарження рішень та бездіяльності слідчого та прокурора, вироку суду, зарахування часу попереднього увязнення у строк відбування покарання. На всі питання надані ґрунтовні та детальні відповіді.

Нагадуємо, що у разі наявності інформації про порушення прав в’язнів прос просимо надавати інформацію на телефонну “гарячу” лінію прокуратури Миколаївської області  ‎(0512) 47-25-34.

З огляду на важливість забезпечення додержання прав громадян у місцях позбавлення волі, цим питанням постійно приділяється  увага керівництвом прокуратури області.


Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты