Общество | Вознесенск, 8 Января, 2019

«Зимова круговерть» в дитячій бібліотеці Вознесенська

Свежие новости: «Зимова круговерть» в дитячій бібліотеці Вознесенська

Свята і розваги – яскраві та радісні події в житті  юних користувачів дитячої бібліотеки КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська». А зимові канікули багаті на Новорічно-різдвяні свята. Кожен народ має свої національні свята та традиції їх святкування. Дитяча бібліотека прагне долучити дітей до національних українських свят, таких як: новорічні та  різдвяні, навчає їх  колядкам, щедрівкам, звичаям нашого народу.

З початком зимових канікул в дитячій бібліотеці панує радість та веселий сміх, тому що тут продовжується черга казкових пізнавально-розважальних заходів.

Бібліотекарі та читачі поринули у бібліомікс «Зимова круговерть». Для всіх бажаючих знаходиться місце, де можна займатись улюбленою справою: почитати цікаву книжку, вирізати найгарнішу сніжинку, погортати дитячі журнали, погратись в настільні ігри, подивитись улюблені мультфільми, та й звісно ж, обміняти книгу.

На книжкових виставках та виставках-інсталяціях «Новорічна заметіль», «Ой, весела в нас зима», «Зупинись, новинки прочитай!» користувачі знаходять цікаві книги про звичаї та традиції українського народу та народів інших країн.

А напередодні Святвечора та Різдва Христового до бібліотеки завітали наші друзі: вихованці Вознесенської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Діти привітали бібліотекарів з початком Нового року, розповіли про те, як в Україні зустрічають зимові свята, проспівали колядки.

Але ж святковий настрій ледь не зіпсувала Баба Яга!

Впродовж лялькової вистави «Чари різдвяного вечора» діточки відгадували загадки від неї та приймали участь у пошуках Снігурки, яку «загубив» Дід Мороз. Також вознесенська малеча вправно відповідала на запитання новорічної вікторини, пограли в казкове лото «Звідки приходить казка?», «Вгадай навпомацки!». Непомітно пролетів час, проведений в бібліотеці. І для дітей і для дорослих він став незабутнім, веселим, святковим!

КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости