Общество | Николаев, 11 Февраля, 2019

Зустріч побратимів у Миколаєві

Свежие новости: Зустріч побратимів у Миколаєві

У Миколаївському обласному Палаці культури на традиційні урочисті збори з нагоди Дня вшанування учасників бойових дії на території інших держав і річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан зібрались воїни-інтернаціоналісти, члени їх сімей, а також представники органів влади та громадських організацій. Зі сцени звучали слова великої поваги до воїнів-інтернаціоналістів, як про людей з великим почуттям громадянського обов'язку, солдатської мужності, громадян, що були вірні військовій присязі.

Про це повідомляє департамент праці та соціального захисту населення міської ради.

 

В пам'ять за загиблими в «афганській» війні - хвилина мовчання. 

Заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи, депутат Миколаївської обласної ради Світлана Гладун зазначили, що за ці 30 років, що минули з моменту виведення військ з Афганістану, виросло ціле покоління:

- Так розпорядилася історія, що сьогодні у кожного покоління в Україні є своя війна. А закон Всесвіту такий, що поки ми самі не відчуємо, що таке втрата близької людини, ми не можемо оцінити, що таке справжній мир. Сьогодні на сході, в тому числі і учасники «афганської» війни, беруть активну участь у справі захисту нашої країни від зовнішнього агресора. Дякую всім вам і низький уклін за все, що ви робите для нашої Батьківщини!

Перший заступник міського голови Володимир Криленко поділився з присутніми своїми думками:

«Я прийшов до цієї зали - відчувається єднання, відчувається дух, якого в інших залах немає. Це - завдяки вам, завдяки тому, що ви поважаєте один одного і разом зберігаєте цю пам'ять».

Багатьом учасникам бойових дій були вручені грамоти, подяки та інші нагороди, а тим, хто перебував на квартирному обліку і потребував поліпшення житлових умов - сертифікати на квартири, придбані за рахунок бюджету. 

Подякою Миколаївського міського голови за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, волонтерську роботу, активну громадську позицію, з нагоди  відзначення дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан, відзначені учасники бойових дій Гуменний Олег Мефодійович, Шипов Володимир Борисович, Пчелін Валерій Валентинович, Кавіч Орест Несторович, Павлов Василь Володимирович.

Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ.

 

Наш депутат

  • Фото Оксана Вуив Оксана Вуив Вуїв Оксана Вікторівна народилася 4 травня 1980 року в смт.Єланець Миколаївської області. Закінчила Вознесенську гімназію №1. Вищу освіту здобула на ф

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты